Para se te fillojme me Step by Step Guide se si Installohet Linux (OS) desha tju ven

Go down

Para se te fillojme me Step by Step Guide se si Installohet Linux (OS) desha tju ven

Post  Admin on Sat Jan 09, 2010 12:11 pm

KETU KENI DISA SCREENSHOOTS QE JANE GJATE INSTALIMIT,SIC MUND TE LEOXNI NE SCREENSHOTIN E ZGJEDHJES SE GJUHES,AJO GJUHE DO TE JETE DHE GJUHA E SISTEMIT PRA GJUHA SHQIPE

Fillimisht linux mint filloi se nje paralele e ubuntu linux duke permbajtur fillmisht codes(dekodues) te skedareve te ndryshem si mp3 etj,por ne vazhdim u zhvillua ne nje sistem te plote operativ qe ka nje komunitet te gjere

Download Ketu

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum