Kthimi i PC-s Tuaj Para 1muaji apo Me Afer

Go down

Kthimi i PC-s Tuaj Para 1muaji apo Me Afer

Post  Admin on Sun Jan 10, 2010 9:51 am

Për me kthy Pc tane 15 ose 20 ose 30 dit me khy pc permas duhet kshtu


1.Klikojme start

2.Klikojme programs

3 Klikojme accessiores

4 Klikojme system tools

5 Klikojme system restre klikon aty

6 Klikojme dhe Shtypim next

7 Tani shtypim daten kur po don me kthy tani next tani apet nex tani pret deri sa te ristartohet pc tani deri sa te lshohet

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum