Video telefoni edhe në televizorë

Go down

Video telefoni edhe në televizorë

Post  Admin on Wed Jan 06, 2010 2:53 am

Skype do t’i ofrojë shërbimet e veta për komunikim me anë të internetit edhe në modele të caktuara të televizorëve të kompanive LG e Panasonic.
Skype ka njoftuar se ka lidhur marrëveshje me LG Electronics dhe Panasonic për përfshirjen e shërbimeve të veta për video komunikim edhe në televizorë.

Sipas përfaqësuesve të kompanisë Skype, të dy kompanitë do të kanë në shitje televizorë të rezolucionit të lartë me mbështetje për shërbimet e Skype në mesin e këtij viti. Shërbimet do të mbështeten vetëm në modelet e televizorëve të cilët kanë mundësinë e qasjes në internet, e përdoruesit të cilët dëshirojnë t’i shfrytëzojnë ato do tu ofrohen edhe kamerat e ndara të uebit me mikrofon të integruar.

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum