Barcoleta me biondinen

Go down

Barcoleta me biondinen

Post  Admin on Sat Jan 09, 2010 8:42 am

Biondina në kinema
Pse biondina ulet në rreshtin e parë në kinema
Sepse dëshiron ta shohë filmin e para

Biondina dhe muri
Pse rrëzohet muri kur mbështetet biondina në të
Sepse me i mençuri lëshon pe

Biondina dhe interneti
Pse në monitor të kompjuterit mbesin gjurmët e këmbëve
Sepse biondina ka dashtë të hyjë në internet.

Rrusta dhe parku
Rrusta punon si mirëmbajtës i parkut të qytetit. Kalon atypari Syla dhe sheh se Rrusta ka vënë një shenjë në park, ku shkruan se për shkelje të barit duhet paguar 1 euro.
Më thuaj bre Rrustë – pse kaq pak, çuditet Syla
Po me qenë më shtrenjtë askush nuk e kishte shkelur – thotë ai.

Tullac apo idiot
E pyesin Rrustën a është më mirë të jesh tullac apo idiot.
Idiot, tha ai – më pak shihet

Rrusta dhe barkqitja
Rrusta kishte pasur telashe të mëdha me barkiqitje dhe shkon të doktori për një ilaç. Doktori gabimisht i shkruan barërat - në vend të ilaçit kundër barkqitjes, mjeku i udhëzon atij ilaçin për qetësim.
Pas dy ditësh doktori takon Rrustën dhe e pyet se si ndjehet.
Mirë jam, edhe më tej kam probleme më barkqitje, po tash s’po ma ndien më.

Hakeri dhe kartela grafike
Çka thotë hakeri kur i dobësohet shikimi – më është dobësuar kartela grafike.

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

bondina

Post  Admin on Sat Jan 09, 2010 8:43 am

Biondina dhe banja
Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur
Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit

Biondina dhe seksi
Pse biondinës nuk i dëgjohet zëri gjatë seksit
Sepse i ka thënë nëna të mos flasë me njerëz të huaj lol!

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

biondina

Post  Admin on Mon Jan 11, 2010 4:11 am

Gruaja dhe shteti
Cili është dallimi mes shtetit dhe gruas?
Shtetin duhet mbrojtur nga armiqtë, ndërsa gruan nga miqtë!

Babai dhe i biri kanibalë
Ecin të uritur nëpër xhungël, babai dhe i biri kanibalë. Takojnë një grua të ligshtë me të birin e saj.
- Baba a t’i hamë, pyet djaloshi kanibal.
- Jo bir, veç eshtra dhe lëkurë janë, i thotë babai.
Vazhdojnë ata rrugë, dhe në ndërkohë takojnë një grua shumë të trashë.
- Baba, a ta hamë, pyet sërish djaloshi kanibal.
- Jo bir, është shumë e trashë dhe mundon pastaj yndyra.
Pas shumë shëtitjesh në kërkim të ushqimit, ata shohin një femër të bujshme, me trup të përkryer.
- Djaloshi: Baba a ta hamë këtë.
- Jo bir, këtë po e marr në shtëpi, dhe mund ta hamë mamin.
Liqeni i mjellmave
Takohen Rrusta dhe Shuli në një qendër tregtare. “Ku je Rrustë, çka ka të re? - e pyet Shuli
“Send, po kërkoj të blej një palë brekë për larje? – thotë Rrusta.
- Po çka të duhen ato, tash është muaji janar – pyet i çuditur Shuli.
“Më duhen bre, se më ka thënë Faza që nesër do të shkojmë te njëfarë Liqeni i mjellmave”.

Malazezi dhe gruaja
Malazezi i shtrirë në shtrat i drejtohet gruas:
Oj grua, më vjen keq kur shoh se si po heq keq me punë – të lutëm mbylle derën e kuzhinës.

Polici dhe fëmija
Një polic i trashë qëndron para çerdhes së fëmijëve. Vjen një edukatore dhe e pyet.
Më falni ju po prisni fëmijë.
Jo bre, këtë bark e kam nga birra – i thotë ai.

Gjakovari dhe vrimat
Pse gjakovari ka dy vrima në derë – njërën poshtë, tjetrën lartë?
Lartë, të shoh se kush po vjen, poshtë të shohë se çka po i sjellë.

Pesë minuta dhe gjella
I thotë Faza Shulit – Shkova të kojshikja për pesë minuta, ndërsa t’i përzije gjellën çdo gjysmë ore.
Dashuria në shikim të parë
Shul, a beson ti në dashuri në shikim të parë?
Natyrisht, përgjigjet Shuli – mendon se do t’martohesha me Fazën po ta kisha këqyr dy herë?

Biondina dhe banja
Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur
Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Barcoleta me biondinen

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum